Sjukisdag

Ursäktar mig att det var ett tag sen jag skrev i min lilla blogg, ska fatta mig kort! Vi har börjat med homestagingen nu. Blandade känslor men nu känns det bra :) Alla är verkligen jättetrevliga och roliga att jobba med! Veckorna har innehållit mkt jobb, hunnit träffa Anders och fika på Mocco. Sooohie ♥ har varit uppe på besök i Stockholm så förra torsdagen blev det mysmiddag hemma hos Mimmi och Uffe! ”Jag måste berätta det sjukaste” :D

Förra helgen kom Ida på besök! Det blev en mysig helg med restaurangbesök, några glas vin och lite vändor på stan. Mkt trevligt att ha henne här! ♥ Ida blev aning chockad över hur litet vi bor, vilket vi inte är förvånade över! I söndags innan Ida skulle vända hemåt mötte vi upp Holmberg på Kungshallen!

 

Nu har jag gått och blivit dunderförkyld, inte bra, så det fick bli sängen för men del idag! Hoppas jag tillfrisknar till helgen då bästa Madde och Fredrik kommer upp och nästa vecka innehåller massa nytt jobb. Om jag e frisk till imorgon blir det Idol hos Sofia och Daniel samt julmarknad på Skansen på lördag vilket jag sett fram emot jättelänge. ♥

Jag har lyckats förolämpa Spiggan p g a att jag ser lite dåligt. Råkade blanda ihop diskhandduken med hennes tröja! Stackars Spiggan, Synsam nästa för min del!

 

Nu börjar det verkligen lida mot jul! De stora frågorna är i år igen ”Vad ska jag önska mig?” samt ”Vad ska jag ge?” Har ni några bra tips på det? Första advent på söndag :) Börjar bli dags att se..


 

Later,

Bexs

 


Körslaget - La grande finale

Fredagen bjöd på middag, fest samt Team Kostyms show för alla som medverkat i programmet! :) Mycket roligt att det var så uppskattat! Kan ni tänka er mig på en scen och dansa? Jag kan verkligen inte det med tanke på att den enda dans jag har gjort i mitt liv har varit på Forum för Carola några gånger. Där hade jag svårt att hänga med men tusen va det gick över förväntan att få arm och ben att någotsånär samspela! :) Vår show innehöll: En imitation av redaktionen, en film om vårt liv i studion som vi själva hade filmat men var klippt av ett proffs, mössen i askungen – med gigantiskt sax, nål och tråd, körassarna utklädda till körmedlemmar som vi rockade till ”We will rock you” samt slutligen  ”Hur svårt kan det va” och ”It’s hard to say goodbye” med vår dans!  Allt var en härlig parodi på oss själva, vår tid i Körslaget och alla härliga människor vi mött :) Det kan verka lite internt men ville i alla fall förklara lite kort vad för galenskaper vi ställde till med!

Ett litet smakprov från vår show!


"Vi ska sy den"

Kära körassarna som var sjukt snyggt stylade!

Vår dans innan Team-tröjorna åkte av och paljettklänningarna kom fram.


På lördagen var det la grande finale! :) En sinnesdag men med ett mycket roligt slut! Team Ola a.k.a. Team Lund a.k.a. Team Skåne stod som segrare! Efter finalen firade vi på Le bon Palais. Verkigen en underbart skoj kväll! Se programmet på http://tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1334760&selId=1.1219445&currPage=0

Igår och idag har jag känt mig helt tom. Ett stort tomrum har uppstått i mig, det känns som att all luft har gått ur, alla batterierna är urladdade och min blick stirrar tom - This is it! Tack alla underbara, härliga och unika människor för denna körslagsresa, en upplevelse och ett minne för livet ♥ Det är svårt att beskriva i ord, det är något som måste upplevas och jag är evigt tacksam att jag fick chansen att göra det! Det har varit fantastiskt kul att jobba med alla körerna, körledarna, redaktion, alla runtomkring – och TEAM KOSTYM! Vilket gäng vi varit bästa, bästa Team Kostym ♥ La familla med Mamasan i spetsen! Ser fram emot nästa lördag och sändning... NEJ! This is it för denna gången! Vill åka till studion men nej. Vi har levt i en dröm och jag har fastnat i den! Detta mindkaos blandat med att jag, för första gången sen jag kom upp till Stockholm, har sjuk hemlängtan! :(


Massa kärlek ♥


Tjo fräs i lingonskogen

eller hej! Såå grymt uppretad fortfarande efter att ha spenderat eftermiddagen i telefon med olika butiker i Stockholm. Känner att jag bara behöver skriva av mig lite, sen är det ur världen. Vad är det för otrevliga biatches som jag blivit bemött av idag?! Gaahhh! :S Hur svårt kan det va? För företagets skull kan jag ju bara hoppas på att de haft en dålig dag annars blir jag faaan orolig om de behandlar sina kunder så otrevligt och illa! Det slutade med att jag ringde till mina favoriter och kollegor i Malmö och fick underbar service vilket jag tackar helhjärtat för! Hittade ett guldkorn på Fältöversten som hjälpte oss och fixade allt till slut! Vi ska nog köpa en stooor kaka till henne eller något! Så nu har jag i alla fall återfått förtroendet lite.

 

Anyway, har en sak som gör mig jätteglad just nu! :D Jag kommer snart att få en ny granne hemma i Skåneland, min bästa Knaas! :D Jag hoppade högt när jag läste smset häromdagen! Wiiiieeeee! :) Sen att jag kanske överdriver granne lite, det får ni ta men det är i alla fall i samma kvarter.

 

Just nu känns det väldigt tung att jag inte kommer komma hem o pussa på mamma, Moa och Cilia och alla andra underbara i mitt liv förrän precis innan jul! Tid och pengarna räcker inte till. Pengar kan man ju alltid trolla fram men tiden är lite svår att bara trolla fram. Kanske borde klona mig så har jag löst mitt problem :) Jag försöker och se allt från den ljusa sidan, det blir ett kärt återseende till jul istället :)

 

Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig:
1.Sinnesjuk 2.Jag vill gifta mig med dig. 3.Senfärdig 4.Härlig. 5.Kärleksfull. 6.Iskall. 7.Modig. 8.Dum. 9.Bortskämd. 10.Självsäker. 11.En jag tänker mycket på. 12.Sexig. 13.Glädjespridare. 14.Härlig utstrålning. 15.Otrolig! 16.Egoist. 17.Söt. 18."Player". 19. Den bästa! 20. Nörd. 21.Stillsam. 22."Vildsint" 23. Irriterande –Var placerar du mig?

 

Nu väntar en varm dusch!

Ciao, Ciao bella!


2LAX9

Härligt med kaxighet och självförtroende! AIKs Martin Mutumba gick och tatuera in “AIK SM-GULD 2LAX9” innan det ens var klart, snacka om att spela rysk rolett! Vad skulle han gjort om IFK Göteborg vann istället? Tatuera över AIK och tatuera in IFK?! Anyway, så blev inte fallet så det behöver jag inte spekulera mer i.

 

Jag fick ändå en liten idé. Jag borde kanske dra ner till en tatuerare imorgon och tatuera in vinnare av Körslaget 2LAX9 som en kul grej.. Nej, tror jag avstår eftersom jag inte har en aning om vem som kommer vinna, men annars hade jag lätt gjort det! Kanske skriva Team Kostym 2LAX9 istället?

 

Jättemysig ocg god middag hos Mamasan idag! Vi e bara såå grymma, får gåshud när jag tänker på hur bra vi e :) Självförtroendet på topp här med! Men jag får tårar i ögonen när jag tänker på att det är sista vecka nu!
:( Sängen väntar, Spiggan nannar redan.

 

Saknar er där hemma i Skåneland, KOM HIT NUUU!

Natti, natti!


En måndag fylld med lilleskuttårar

Nattramlare har vi blivit. Jag som precis tagit mig upp ur träsket så nu e jag tillbaka, faaan! Inatt satt vi och kollade på en massa gamla nostalgiklipp på Youtube till halv tre, en söndag, LÖNT! ”Har du varit på pressbyrån i Gnestad?” Inte?! Då har du aldrig haft husvagn .. ”Man ska ha husvagn” Det är så lätt att fastna..

 

Idag har varit en deppig dag :( Trött, sliten, ledsen, arg, frustrerad. Massa lilleskuttårar ur mina ögon! Men sådana dagar måste tyvärr också finnas. Fick i alla fall en mycket fin avslutning på dagen med middag hos Johanna , Fotbollsgalan och ännu fler lilleskuttårar när Henke avtackades :) Härligt jobbat Nathalie, det såg jättebra ut! Nu är jag laddad inför morgondagen som bjuder på jobb i studion sen middag hos Helene! Vi har fixat en hemlig efterrätt! :)

 

Sitter och lyssnar på mina favoriter: ”This is my life” av Gasolin, Melissa Horns låt ”Lät du henne komma närmre” och sist men inte minst ”When you say nothing at all”. Team Ola dammade av låten i lördags och gjorde en sjukt bra version av den. Det finns inget bättre än låtar som man har skapat en egen historia till, som har betytt något speciellt vid en viss tidpunkt. Dessa låtar relaterar man till med blandade känslor, både glädje och sorg. Jag har samlat på mig jättemånga genom årens lopp. Spiggan får snart fnatt på mig eftersom jag har en tendens att spela sönder mina favoritlåtar. Detta är en åsikt alla andra har, något jag själv absolut inte håller med om ;)

XO XO


En hektisk helg!

Igår var det sändning och semifinal i Körslaget :D Dagen gick så fort. Mikaela och Uffe kom och kollade på programmet. Kul att de får uppleva och se vad vi gör, live. Uffe var till en början lite missnöjd med att platserna var så bra, tredje raden från scenen i mitten(!), eftersom han var rädd att synas på TV och att alla hans kollegor skulle håna honom. Nu syntes han i TV så jag hoppas alla kollegor hånar honom imorgon ;) hehe, skadeglad! Det är stressigt men kul på sändningsdagen men alltid lika tråkigt att någon måste åka ut! Om ni missade programmet kan ni se, vad vi gjort och hur det gick det, på www.tv4.se  


Imorse när vi vaknade kände vi oss nerklubbade, trötta och sönderslitna. Vi hoppade på pendeln mot Sollentuna för brunch hemma hos Mikaela och Uffe. Guuud så gott :D Vi spenderade eftermiddagen där, såg gårdagens program och tog igen lite missad tid. Eftersom det är fars dag idag hade vi köpt tårta för att fira våra pappor på avstånd. Vi var ju tvungna att ha en ursäkt för att få äta tårta :P Glöm inte gratta era kära pappor :) Min underbara pappa har påmint mig nästan dagligen i en månads tid, så det gick inte att glömma bort det.


Imorgon är vi lediga. Lediga och lediga, vi ska tvätta och börja på arbetet inför redovisningen. Skönt att inte behöva ställa klockan tidigt i alla fall. Sen ska vi självklart se Fotbollsgalan :) Ska se om min gamla lagkompis vinner årets nykomling och se hur det går för Nathalie med programledarna. Jag är övertygad om att det kommer gå jättebra :) Spiggan lagar pannkakor med kräftstuvning som ska avnjutas framför Parlamentet, MUMS :) Brandvarnaren pep precis! Spiggan håller på att elda upp stället och i panik släcker hon lampan istället för att trycka på brandvarnaren. Tänk om brandkåren är på väg hit nu vilket hände vissa förra söndagen, jag nämner inga namn :P Jag fick mig ett gott skratt i alla fall!




Ha en underbar natt tillsammans!


Skyll inte på praktikanten

Tiden bara springer iväg ifrån oss. Denna veckan har gått så sjukt fort! Har fixat och trixat inför morgondagens sändning. Jag hoppas att ni bänkar er framför TVn kl 20.00 och kollar in våra kreationer :D I onsdags kom Johanna och Viktor hit och levererade vår efterlängtade TV, det tackar vi för! Sen gick vi ut och tog några mycket goda drinkar på en mysig restaurang. Kan varmt rekommendera er att smaka en drink som innehåller gurka, så fräscht och gott :D

ICA-reklamen
– me like! Om ni missat den eller vill få er ett galet skratt igen klicka på länken eftersom jag inte vet hur man lägger upp en video!

www.youtube.com/watch?v=4IQh5Mzk2bY

Det har varit en hektiskt och orolig dag så efter ett besök på Taco Bar sitter vi degade i soffan och har sett Idol.

The show must go on!


Första veckan i Stockholm!

Tågresan var en märklig upplevelse. Tåget hade kupéer och såg ut att vara tillverkat på stenåldern. Det kändes verkligen som vi åker på transibiriska järnvägen :S Restaurangvagnen var heller ingen hit, men det är jag inte speciellt förvånad över. Vi får väl skylla oss själva som valde budgetresa. Vi hade tänkt flyga, men vid närmare eftertanke så hade jag förstört incheckningsvågen med mitt bagage samt fått minst 2500kr i överviktskostnad! Bexs sa” JAAA, vi flyger!” Plånboken sa ”NÄÄÄÄ, det gör vi inte”. Min plånbok fick rätt. Det är inte alla som har en pratande plånbok, jag har.

När vi, efter mycket möda och stort besvär, anlänt till huvudstaden blev vi mötta av Johanna. Shitty hjälpte oss med all packning ut till taxin som tog oss till Pipersgatan. Hennes kära pojkvän, Viktor, har flyttat ut så att jag och Spiggan kan bo i hans etta i två månader, we like a lot :D Vi installerade oss, handlade käk, storhandlade och gick en runda by night vår första kväll i huvudstaden.

Måndagen fick vi en liten speciell start på LIAn, vi skulle nämnligen lära oss hitta till de viktiga gatorna,affärerna och galleriorna. Bexs hittade, spiggan lärde sig :D Vi fick en lång morgonpromenad och en shoppingpromenad på eftermiddagen. På tisdagen började det på riktigt. Vi gör vår fösta del av vår LIA(Lärande i Arbetslivet) hos en stylist, Helene Falk. Helene är en underbar människa med en lång och intressant meritlista. Team Kostym består nu av sju pers: Helene, Lotten,  Roxanne, Sofie och Nathalie, Spiggan och jag. Vi stylar deltagarna i Körslaget på TV4 under de tre sista veckorna av programmet. Vi har verkligen hamnat i ett superhärligt gäng och vi trivs som fiskarna i vattnet!


Veckan innehöll en massa fixande och trixande inför lördagens sändning. Resultatet går att se på http://tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1306430&selId=1.1219445&currPage=0 . Under sändning hjälpte jag Helene att fixa körledarna medans resten av Team Kostym fixade körerna. Mäktigt att uppleva direktsänd tv-inspelning. Mycket jobb och slit men med tanke på alla nya intryck, alla underbara medlemmar i Team Kostym och alla härliga människor vi mött, har veckan genomförts med ett stort leende på läpparna :D


Söndagen var vi helt lediga. En IKEA-tur via Skärholmen till IKEA Kungens Kurva. Skärholmen låter sjukt mysigt och vackert men oj så fel vi hade! Mumsiga köttbullar avnjöts i den stirriga restaurangen och lite inköp av ljus och servetter – det gamla vanliga med andra ord :D På kvällen blev det en mysig fika med Micke och Anders på Espressohouse, Mocco stände tyvärr tidigt. Micke informerade mig om att vi faktiskt inte setts sen studenten - såå sjukt! Det kändes som igår!



Nu är det nu vecka med nya tag!

 


Sista veckan i Malmö på ett tag!

GALET stressig vecka, med andra ord precis som alla andra veckor! Veckans innehåll: förberedelser, uppladdning inför Stockholm, packning, städning, skola, romantisk middag hos Fidde, tenta (försov mig, taxi till skolan), förfest hos dudie my ass och GUETTA, mini-avskedsfest och Fagans samt avfärd mot Stockholm.


"Tonight's gonna be a good good night"
-
eller? GUETTA (www.davidguetta.com), han levererar i världsklass, han är världsklass :D Inte enligt vissa när han är hög, men jag har ändå inga riktiga DJ-öron och fylla på det, så det kan kvitta för min del! Grym spelning om jag får säga mitt MEN arrangörerna förstörde det, ALLT HAT ÅT ER!! För mycket folk, för lite personal (vakter, baren, gardroben), KAOS. ”Förr hängde kropparna i taket – nu hänger de i baren” är Slagthusets gamla slogan, men det gick inte att hänga i baren och det var milt uttryckt en köttslagt precis som förr. Tacka vet jag seriösa och professionella arrangörer som inte tar sig vatten över huvudet, som har resurser och erfarenhet att ta emot 5000 (6000,7000?) gäster och som gör det med bravur. Är i alla fall jätteglad att jag tackade nej till att jobba denna kväll!! Förfesten var sååå ball. Gamla polare hos dudie my ass, kunde inte bli bättre!  ;) Tur ”barnen” blev utslängda ifrån förfesten annars hade jag säkert varit först in på 90-talet :S

Packningsproblem uppstår ju givetvis alltid. Denna gången började problemen redan i måndags. Min stora och fina resväska är spårlöst försvunnen, då menar jag verkligen SPÅRLÖST! Någon som hört, sett, lånat, snott, gömt eller sålt den? Vi snackar en GIGANTISK resväska!!  Underbara Fanny hjälpte mig att packa! Till historien hör att jag har hela min walk-in-gardrob OCH min vanliga gardrob överfylld med kläder som inte fick plats, illa! Vi fruntimmer tänker ju alltid ”men den kan vara bra att ha med sig”, speciellt min mamma <3 Det blev två STORA resväskor, två sportbagar, en datorväska och en handväska. Taxichauffören undrade om jag skulle flytta på riktigt, jag förstod inte vad han menade ;)

Lördagen blev inpulsavskedsfest och Fagans i goda vänners sällskap! Aningen för trött, bakfull och sliten men hade en mycket trevlig kväll ändå! :)

Johanna Carlsson, a k a Joehoe a k a Shiitty! ♥ Ett superstort tack för allt du fixat och gjort för mig. Utan dig hade det nog inte kunna blivit någon Stockholmstur över huvud taget. Så som du har ställt upp för mig visar vilken underbar vän och supergo människa du är. Det vet jag - att du redan vet - att jag tycker! Du är guld värd! Viktor också såklart!J Bexs och Shiitty kommer göra Stockholm OSÄKERT!! ;)


Kommer sakna alla mina ♥ hemma i Skåneland supermycket!


RSS 2.0