Mycket rolig helg avrundar vår tid i Stockholm :)

onsdags var vi på en mycket trevlig middag hos Helene :) vi käkade och drack gott, kollade på filmningen av Team Kostyms show och hade en mycket rolig kväll Så kul o träffa alla igen, det betydde jättemycket. Somnade dock halv fyra, jobbigt att gå upp dagen efter. Torsdagen bjöd på besök av världens bästa Johanna. Planen var utgång men det blev vin här hemma in på småtimmarna istället! Fredagen innehåll några bittra missförstånd som jag fick lida för. Tack för den liksom. Palla, nog om det.

 

Vi bar oss av till SVT för att se Jarowskijs produktion Parlamentet a k a mitt favoritprogram:) Batra, Rhenborg, Soran och Glans satt i panelen, Carolina Gynning var gäst. Jag kan varmt rekommendera er att gå och kolla :) Drygt 1 1/2 timmes humor. ALLA skämten var verkligen jätteroliga. Detta klipps ner till 22 minuter så ni kan ju tänka er hur mycket ni missade. Tyckte jag kände igen studiomannen jättemycket men eftersom det är Jarowskij som producerar visste jag att det inte var någon ifrån Körslaget. När vi gått därifrån damp poletten ner, det var så klart Erikas man. Kvällen spendera vi framför Idol i Mimmi och Uffes soffa med Julia på besök. Supermysigt :) Hax a k a hunden hade dock fått någon form av damp, eller hundinfluensan, vad vet jag. Jag tror kanske att han bara var upprörd att Idol-Eriks flickvän inte lämnade scenen, haha!

 

I lördags bar det av mot Västerås för julbord, julgala och festligheter. Vi mötte upp Sara på hotellet och gick därefter till Blue Moon Bar. Årets första julbord, check! Vi hade mycket trevligt sällskap av Linus och Arnthor hela kvällen. Efter att Sara, Emma och Emelie uppträtt tre gånger (sjukt bra!) gick vi bak med skumpa till deras egan bar backstage och fortsatte festandet. Så underbart galen och skoj :) Det blev en vända ut på dansgolvet med fett ös innan vi trillade tillbaka till hotellet för efterfest. En topnotchkväll i Västerås för att summera det hela.

 

Söndagen var ingen rolig dag. Så sjukt slitna o trötta men det var det definitivt värt! Fick inte ut något givande av denna dag men det kan ingen klandra oss för. Igår blev det shopping på Forum Nacka och Kista Galleria. Nu är alla julklappar inhandlade, redovisningen går framåt och sista dagen på jobb imorgon, gatt! Vi vänder tillbaka hem till Skåneland på fredag. Blandande känslor att återvända till Malmö och en "normal" vardag igen. Allt vi har varit med om här uppe har varit en upplevelse utöver det vanliga, något alldeles extra. Vi har mött så mycket underbara människor Stockholmsattityden är förvisso betydligt hårdare än attityden i Malmö men den har vi tacklat bra :) Jag har fått tid att umgås men mina vänner häruppe, fått kvalitetstid och vardagstid som man inte får annars med 60 mil emellan. Jag och Spiggan har funkat jättebra, haft jättekul och kompletterat varandra perfekt. LÄngtar efter min säng, mina sambos, Lugna gatan och 100 kvadratmeter att hoppa runder på, familjen och mina underbara vänner :) Typ åtta dagar till julafton! Wiiieee, ser verkligen fram emot julen och få några dagars ledigt innan det blir jobb fram till nyår. Få smälta allt, träffa alla som jag längtat efter och njuta av lite julefrid. Nu ska jag hoppa i säng, en dag väntar imorgon också, natti natti!



Bexs
        

 

 


Tiden rinner iväg…

Oj, e det redan tisdag!? Nu har vi varit lediga i fem hela dagar! Det låter så mycket bättre än vad det är men alltid skönt att intala sig själv att man är ledig :) I fredags anlände Moa och Sussie till oss ♥. Fredagsmys med Idol, gott o dricka, pepparkakor med mögelost och godis! Ett glas vin hos Joe och Viktor hann vi också med. Lördagen spenderades på Gallerian där Johanna anslöt. Det blev en chill och härlig eftermiddag! På kvällen korkade vi upp vin och blanda drinkar med sikte på utgång. Shitty kom också. Efter att inte ha orkat hoppa in i en taxi till Stureplan bestämde vi oss att stanna på Kungsan, så gick 50 m ner mot Lokal. Fullproppat så det blev inte tal om att gå in överhuvudtaget. Då tänkte vi att vi tar Lemon men insåg snabbt att alla var 5 år yngre än oss så vi gick hemåt och fortsatte att ljuga i vår lilla lya. Har man världens bästa sällskap så behöver man inte gå ut ♥

 

Söndagen blev också chill. Sussie lämnade oss redan vid två. Sen blev det fika på Mocco för Shitty, Spiggan, Moehoe and Bexs :) Sen dumpade jag av MoaBromma. Jobbigt men nu e det bara tio dagar tills vi återvänder hemåt!  Helgen har varit så underbar med en massa goa skratt! Det är härligt att ta igen lite tid och bara njuta av varandras sällskap.

 

Igår mötte vi upp Anna och Sara för en fika på Sveavägen. Supermysigt, vi hade en massa att ta igen! Efteråt var jag så glad att jag var superladdad för att ta tag i pluggandet, efter att ha kikat in i derbyshoppen vändes min energi igen. Tror det är vädret som gör en orkeslös. En solresa hade ju inte suttit fel :) Det får bli i mina drömmar i alla fall..   

 

Imorgon väntar middag hos Helene med hela teamet, torsdag blir det utgång med världens bästa Shitty om vi orkar, fredag innehåller parlamentet-inspelning samt Idolfinal på hemlig plats och på lördag drar vi till Västerås för att se Sheelahs julshow och käka julbord :) Nu ska jag käka lite disktrasa så att jag inte får några rynkor ;)

 

Love,

Bexs


Helsingforskryssning

Efter ett ha varit sängliggandes :( förra veckan uppkom den, enligt mig, briljanta idén att vi kunde spendera helgen på kryssning till Helsingfors. Guuud så flådigt det låter med kryssning, det känns lite som att förstöra ordet eftersom en Finlandskryssning är så långt ifrån en Karibienkryssning man kan komma, enda likheten är en färja. Anyway, fredagen spenderades hemma hos Sofia och Daniel med Idol tillsammans med Madde och Fredrik som kommit på Stockholmsbesök. Jättetrevligt hade vi med marängswisch samt Rosé och det var superskoj att Malmöiterna kom upp. Lördagen blev en stressig historia. Vi sov länge och skulle sedan färga min utväxt. Något på vägen blev knasigt eftersom jag fortfarande har synlig utväxt :S Helknasigt. Jag packade 10 min innan vi skulle åka men glömde som tur var inget viktigt. Bexs, i ett nötskal, hade stora resväskan medan Spiggan hade en liten. Jag vet inte hur jag lyckades men Sofie hade massa plats i sin, det hade inte jag! Haha, finns det packningsskolor att gå? Behöver hjälp med både mängd och packningsteknik!  Får väl skylla på att jag packade så sent denna gången i alla fall och att jag hade en massa stora saker med mig...

 

Sjukt laddade var vi när vi gick ombord på M/S Mariella som skulle ta oss till Helsingfors.  Förväntningarna sjunk ganska snabbt ner i botten när vi möttes av alla fyllon (kl.16.30!) som låg däckade lite varstans, bra där! Vi insåg ganska snabbt att det bara var en massa Mumintroll överallt och alla Mumintrollen trodde givetvis att vi snackade finländska. Finländska pratar jag faktiskt bara när jag e full som en kastrull i Uppsala och blandar in Ole, Dole Doff! ;) Det blev middag på Ella’s, det smakade faktiskt helt okej! Eftersom det var första gången både jag och Spiggan åkte färjan körde vi all in! Fördricka i hytten medan vi gjorde oss i ordning sen bar det av till dansgolven, trodde vi. Nejdå, då skulle det vara ett stelt band som spela och julshow som sög på ena dansgolvet och på det andra var det Finländsk kareoke. My goood! Under tiden såg vi till att fylla på alkoholintaget med drinkar, inte konstigt att det blir fylleslag på färjturerna!Eftersom en drick kostade mellan 50 och 80 kr så förväntar man sig kanske inte perfekta drinkar men shiiit vad mycket sprit dom smakade. Undrar var dessa bartenders gått sina utbildningarna eller om de ens hade gått någon, man börjar ju undra! Kvällen avslutades på dansgolvet med fullt röj. Snacka om intressant när alla dessa överbedruckna Mumintroll skulle försöka dansa och samtidigt hålla sig på benen när det gungade. Många skratt blev det. Besvikelsen var stor att det verkligen inte fanns en enda snygg kille att låta ögonen vila på och att alla medresenärer var av en liga för sig, vi kände oss inte hemma där för fem öre.     

På söndagen var vi framme och hoppade av färjan. Vi beskådade vackra domkyrkan, Senatstorget, Gamla Saluhallen, Uspenskij-katedralen, Svenska Teatern - riktiga japanesturister var vi.  Vissa byggnader var jättefina medan andra var jätteskabbiga. Jag vet inte om det var det mulna vädret som gjorde att vi inte var jätteimponerade av staden faktiskt. Vi strosade mest runder i de typiskt finska butikerna, som Marimekko, Iittala och Mumin och besökte köpcentrerna Campii, Forum, Stockmann och Kärj. Vi käkade och fikade på Fazer caféForum där vi drack en supergod varma choklad, mums! Något som var jättebra för oss svennebananer var att alla vägskyltar, gatuskyltar, prisskyltar och infoskyltar stod både på finska OCH svenska! Dock var trafikskyltarna förvånansvärt små, snacka om att finländarna måste ha sjukt bra syn när de kör bil!

 

Taxfreeshoppen har haft många och långa besök av oss vilket har gynnat dom i alla fall. Söndagskvällen var vi både rätt utslagna och sletna så det blev en räkmacka och slappe i hytten. När båten anlänt till Stockholms hamn var det snabbt hem om och sen direkt till jobb.

 

I veckan har vi varit i Gamla stan där vi mös på Chokladkoppen, strosa bland julmarknadsstånden och kikade i de små butikerna. Vi har också varit o shoppat på Kista Galleria. Imorgon e det jobb sen e vi lediga tills onsdag, ska bli skönt! I helgen får vi besök av våra godingar Sussie och Moa! ♥ Kommer bli galet! :)

XOXO

Bexs     

 

  


RSS 2.0