I have a confession to make! ;)

Jodå så att.. för det har hon! JAG SKA FLYTTA TILLBAKA TILL   L U G N A   G A T A N! Wiiiieeee!!
För er som inte har nåtts av informationen så ska jag flytta tillbaka in i gamla lägenheten där jag bott i tre år. Missförstå mig inte, har såå fin lägenhet nu, trivs jättebra i den, men området…. Inga kommentarer! Jag hör hemma på Lugnet helt enkelt! Åhh älskade Lugnet soon we come! Med mig tar jag mina kära vänner bästaste Spiggan och finaste Möller! Det känns sååå rätt!! Ahh e sååå glad! :) Träffade btw gamla grannen idag och berättade nyheten! Hon är världens bästa granne alla kategorier!

Kvällen har spenderats med nyårsplanering med min Martini över middag här hemma och sen slöt Spiggi vanilli upp. Vi tog en tripp till Playa de la sol, nästan i alla fall! ;)   

Dj Bexs är igång! ”Hej här kommer segertåget!”

Dröm sött!
Bexs


Tiden springer iväg!

Som vanligt s p r i n g e r tiden ifrån mig och jag kan tänka mig att ni alla känner likadant! Helgen före jul bjöd jag hemma mina små hjärtan på middag och lite julmys. Det resulterade i förfest med lite galna gäster (en i alla fall, haha!) och sedan utgång, Hipp :) Varför inser vi inte att det är dags att gå hem när stället stänger? Nejdå. Gamla kära Slitage stänger ju inte förrän fem så vi avslutade kvällen på housegolvet. Ett mycket lyckat drag, såå skoj vi hade! :) Hemkomst efter kl sex.. det märks att man inte är 20 längre! Vaknade kl 15 dagen efter. Haha! Mina polska pärlor har kommit hem!!!!!!

Julen har varit såå mysig! T A C K till alla för förgyllt min jul med er närvaro och fina klappar. Är såå lycklig för mina nya högtalare, perfekt ljud! Firework med Kate Perry ljuder ur dom just nu. Varje gång jag hör den låten påminns jag om Victoria Secrets Fashionshow som sänds den 30 – JAG SKA SE!     

Världens sötaste lilla princessa har kommit till världen <3 Titta vad hennes hand e liten jämfört med min!  


Kärlek <3

Ny laddar jag för nyår med E L I T E N! It’s going to be the best NYE! Wiiie!!!
 
Du Josse, moget faktiskt! Mohahaha!

God fortsättning!

Love
Bexs


Var får jag allt ifrån? - GLÖGGEN ;)

Ja, det kan jag lugnt påstå. I lördags var det äkta julstämningglöggmys hemma hos Bosse. Granen var klädd, julskinkan var griljerad, Linn hade bakat saffranslängder, fotboll på TVn, Matt hade gjort hemmagjord glögg, julmusik, ostar, pepparkakor, julkaffe, you name it! Finn ett fel..

Matts hemmagjord glögg, shiiit det var den godaste glöggen jag någonsin druckit, och definitivt starkaste också! Moa tyckte mer det verka vara LONG ISLAND ICETEA han gjort! Förutom julkryddor och socker innehöll glöggen en flaska av vardera: rödvin, portvin, vodka och whiskey. Jag älskar verkligen amerikanska recept, de snålar aldrig med något! Bosse undrade vad Matt använt för små druvor i glöggen, det var Bosses russin som svällt! Alkoholprocenten var skyhög men det smakade inte alls starkt, farligt, farligt! Mums! (”,)

Sen stack jag på ett litet sidospår, hamnade på Fridays och pimplade drinkar, mums igen! Planen var Hipp men Spiggan fick bestämma så vi mötte upp grabbarna på Fagans istället. Good choise! Förutom att Uvelind blåste mig fett, faaan! Han babblade argt på om en sliskig gubbe med skägg som stirrat på honom hela kvällen och blev till och med lite aggressiv och skulle nita äcklet. Gubben var bakom ryggen på mig. Det var en jultomte. I plast. Stor som en människa. Till mitt försvar så satt det en sliskig gubbe i soffan när vi kom dit som jag trodde han menade. Haha, det ska du få faaan för! Payback is a bitch!

Behöver jag säga mer än att jag är ledig i F E M dagar i sträck! Underbart, strålande, fantastiskt! :D Igår firade vi Johans födelsedag ute i deras mysiga hus, mycket trevligt! Massvis med snö, brasan var tänd och Hilda ville ändån bada i utomhuspoolen, haha! Sinnesmycket snö i Ystad, jag har aldrig sett liknande i Skååååne!

Idag ska jag möta upp Spiggan för lunch, sen blir det en sväng hem till dundergravida Madde, mindre än en vecka tills det är beräknat! Wiiieeee! :D På torsdag ska jag och Korsgaard ut på shoppingäventyr. 18 dagar till julafton. 16 dagar till mina "polacker" kommer hem. Jag G I L L A R läget!

<3
Bexs


Inte många rätt för min del!

Visst är det så! Igår skulle jag träffa min Fancy på gymmet, inte för att gymma men jag måste ju utnyttja mitt gymkort till något :P Jag fick sjuss från jobb ner till stan, på väg till mitt gamla älskade hood. När jag kommer in på gymmet är hon inte där..  Efter att ha gått runt och kollat ringer jag upp. Hon undrar var jag tar vägen. Jag undrar varför hon inte är där. Då inser vi båda att vi står på olika gym! Haha, jag var vid Lugnet och hon på Värnhem! Snacka om miss i kommunikationen! :)

Ni kan vara lugna, det kommer mer! Igår ändrade jag själv min jobbtid till kl 8.00 för att jag hade mycket att göra. Jag vaknar kl 10.00 i morse av ett ryck, kollar klockan på mobilen – H E L V E T E! Jag hade ställt klockan på 6.00, men eftersom jag av någon dum anledning råkat sätta mobilen på ljudlös, försov jag mig fett. Alarmet på fanskapet ringer jättetyst när den är ljudlös. Årets försovning om jag får säga mitt. Jag hade minst 15 missade samtal och ett lite mindre antal sms från mina kära kollegor som var oroliga.

Hoppas ni har haft lite fler rätt än jag de senaste dagarna! Inte många rätt för min del men jag kämpar på :D Tur att jag har så många underbara människor i min tillvaro som muntrar upp mig, både på distans och runt hörnan. Massa kärlek till er! Ibland kan personer runt hörnan kännas längre bort än personer på distans, håller ni inte med?

<3
Bexs


RSS 2.0