Livet tar nya vändningar!

Ursäktar till er alla att jag inte haft tid för en blogguppdate tidigare, har fått påtryckningar om detta så insåg att det var dags! I fredags var det en månad tills jag fyller år – tventy fucking five! Tiden bara springer iväg! Nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar så jag dejtar mina fina flyttlådor så mycket jag hinner. Det är drygt som in i, men ljuspunkten är när jag hittar saker som jag glömt bort att jag sparat. Hittade en del till min gamla dator så nu kan jag starta den igen, lycka! Videobandet som jag och Spiggan spelat in, mer lycka! Gamla foto och kort, mest lycka! Det värmer lite extra i hjärtat! :) Likaså tanken att jag snart är tillbaka där jag hör hemma, I can’t wait! Home sweet home, det känns nästan lite overkligt!

Annars har vi varit i Pollen ;) Jag, Jessica, Dennis och Andreas drog ner på en weekend! Vilken lycka att få lite kvalitetstid med mina små polacker! Som jag saknar mina hjärtan!! <3 När vi hoppar av taxin i Sopot och jag får synd på lustiga huset som jag i ett års tid drömt om att se i verkligenheten. Ännu bättre blir det när Moa berättar att nattklubben vi ska på ligger i just detta hus! Såå ball :)Sjukaste nattklubben med galet houseös och brudar som gungade i taket över dansgolvet! Massa galenskaper hela helgen som vanligt ;)

Har haft lite dejter med mina fina vänner och min familj också! Mosters lilla gullegris Nemi har hunnit bli tre månader nu!! Tiden springer verkligen iväg, snart börjar hon skolan utan vi har hunnit reagera på var tiden tagit vägen ;) haha, nä skämt och sido men ni förstår nog vad jag menar!  

Nästa vecka drar kära Körslaget igång! Ska sitta klistrad framför dumburken på lördag! Idag e det söndag och ja, jag har en aning s ö n d a g s å n g e s t! Massa personer jag saknar i mitt liv, seperationsångest, ohh noo… säg inte att jag har en TJUGOFEMÅRSKRIS!? Ähh, tror faktiskt inte det om jag ska va helt ärlig. Nog mer det-är-synd-om-mig-jag-är-trött-och-har-ont-i-huvudet-sen-igår-söndags-ångest! Dags att sticka ner huvudet i ännu en lådda :)

Ha en underbar söndag allihopa!
Söndagsångest-Bexs
Lustiga huset!


RSS 2.0