Åskådare i mitt eget liv

Tiden rinner iväg. Dagarna springer iväg. Åren går. Jag har kommit till insikt att jag känner mig som en åskådare i mitt eget liv. Åldersnoja?! Jag ser tid, dagar och år försvinna. Jag sitter på läktaren och iakttar livet istället för att leva det. Jag fyller livet med dagar istället för att fylla dagarna med liv. Jag har fastnat i ett ekorrhjul, jag springer och springer .. kommer inte framåt. Det är tragiskt men sant så jag känner.

Jag har mer eller mindre tappat kontrollen. Jag vet att det bara är jag själv som kan återta den men jag vet inte i vilken ende jag ska börja. Mitt stora problem är att jag inte har anpassat mig till den fas i livet som jag befinner mig i. Jag lever inte som jag gjorde för några år sen vilket jag uppenbarligen saknar något kopiöst, trots att jag värdesätter andra saker idag. Det går aldrig att återuppleva det som redan har varit men att styra kosan mot rätt riktning och bädda för min framtid kan jag alltid göra. Frågan är bara var har partyprinsessan tagit vägen? Var har den positiva inställningen till allt försvunnit? Var är hon som entrade ett rum med självförtroende och energi? Var på vägen tappade jag mig själv? Det gäller bara att finna svaren på färden i den berg och dalbana som livet är.

Jag borde vara hur nöjd med min tillvaro som helst och verkligen inte klaga. Typiskt i-landsproblem. Jag får väl helt enkelt svälja att jag inte är 20 längre! :) Hösten har varit sjukt tuff, så mycket tuffare än ni kan ana och det är nog efter dessa konsekvenser som jag verkligen har fastnat i ekorrhjulet.
Lite djupa, förvirrade tankar men jag är säker på att om ni själva upplevt detta så förstår ni vad jag pratar om! Hur som helst, jag har haft två lediga dagar som har fyllt med umgänge med vänner och familj! Helt underbara dagar, dagar som jag verkligen behövde och som stärkt mig! Charlotte och Linda har varit här på middag och frukost. Lunch med Madde och sockersöta lilla Nemi. Mamma på kaffe, följt av Mia på te. Middag, vin och drinkar med Larsen. Idag har jag spenderat dagen med mitt lilla hjärta Ida och jag har njutit av varje sekund eftersom vi inte ses så ofta, kvalitetstid delux så att säga. Middag och drinkar på Mello ikväll med finaste bästisarna Spiggan, Malin, Linda, Charlotte och Ida. Har haft två mycket trevliga dagar med mycket skratt!

Stort beröm till Moa och Cilia som skrev 80% på senaste tentan! Sjukt stolt är jag! Och så bad and good news. Varför går alltid dessa hand i hand?! Cilia kommer tyvärr inte komma hem vilket jag är jätteledsen över :( Men Moa kommer på fredag vilket jag är jätteglad över :)  


XOXO
Bexs


RSS 2.0