The show must go on med Microfonkåt och Mocco

"Jag rimmar på från underground-nivå, jag siktar mot toppen så långt jag kan nå. Ohh jag, kommer in, rullar hårt, i Stockholms terräng, det är titeln jag vill åt! Jag är.. Jag är.. microfonkåt!"
Den är sååå bra! Snacka om att September levererar!

Nu känns det som för ett år sen utbrister Spiggan i söndags . Melissa horn spelades, vi såg Alex Schulman och planerade framtiden. Nostalgi delux! Sen fick jag ett MMS från Mimmi:



Med texten: jag är på ditt stammishak!  Som jag önskade att jag satt bredvid henne!!

Borde städa men satte på Queen med the show must go on istället. Det känns som så produktiv som jag orkar va just nu! Idag mötte Madde och Fredik upp mig på jobb, vi gick en runda och käkade. Hon är tjockis nu, mindre än två veckor kvar <3 Nästa gång vi ses är det kanske en bebis med :) Jag längtar!  

Nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl. Jag blev såå lack för de hade halloweenuppehåll i USA förra veckan, vad e det för stil att inte visa GG liksom..

XOXO
Bexs


Julkänslan börjar ta fart

Fredag eftermiddag spenderades på stan med Julia. Vi käkade lunch, hade jättetrevligt och tog igen förlorad tid. Jag fick en present också – Victoria Secret läppglans, I like! På kvällen slängde jag ihop en tacolasagne och hade halva min kära familj på besök. Kvällen toppades med julkänsla i form av glögg, pepparkakor, saffransbullar och pepparkaksdammsugare. Det sistnämnda var faktiskt ingen större hit. Snön föll utanför mina fönster så nu börjar det kännas att det nalkas mot jul. Ikväll har jag varit hos Marina på preparty! Jag har haft en himla rolig kväll, det är härligt att skratta så mycket :) Synd att jag är pensionär som måste åka hem tidigt och inte kunde följa med ut och daunsa.

Varje år kommer samma panik som alla andra har – vad ska jag köpa i julklapp? Några tips? När jag var liten skapade jag mina julklappar själv, precis som alla andra i min dåvarande ålder. Gjorde pärlplattor, teckningar, målade, sydde, you name it! Man tager vad man haver heter det ju. Oavsett hur snett och vingt resultatet blev fick jag alltid så mycket beröm, precis som alla andra i min dåvarande ålder. Undrar om jag var ute efter e g o b o o s t så att det var därför jag gav bort egengjorda saker!? Så kanske fallet var men jag tror jag kommer säga likadant till mina barn, barnbarn eller barnbarnsbarn. En tanke kan inte köpas för pengar men kan tillverkas med lite hjärta.

Nu vill jag att det ska bli den 22 så mina små polacker kan komma hem, saknar er sååååååååååååå mycket! ÄNDÅN e det bara mindre än en månad kvar nu. Ändån är världens bästa ord! För varje dag som går fram till dess kommer dock julklappsångesten att öka, får nog göra en julklappsplan. Imorgon kommer spiggi vanilli hit – jaaadåå! Vi har inte setts på jättelänge så ser fram emot morgondags kväll. Jag har nästan glömt hur hon ser ut..

Dags för denna pensionär att krypa till kojs  (”,)

<3
Bexs


Det var nästan ett år ses sist..

Nu har det snart gått ETT år sedan vi lämnade vår drömvärld i Stockholm och återvände till vardagen i Malmö. Det betyder också att det var ett år sen jag skrev här sist och återigen slår tanken mig - "shiiit vad tiden går fort!"

Ni är säkert lite nyfikna varför jag helt plötsligt tagit upp bloggandet igen.. Det är Emmas fel, haha! Jo faktiskt. Igår fick jag ett mms av min gamle vän Emma innehållande en bild på en gammal Robyn-singel. På CD-fodralet stod mitt förnamn och, bäst av allt, mitt gamla hemtelefonummermin gamla skiva! Hahaha, jag kunde inte mer än skratta! Snacka om nostalgi, jag hamnade tio år tillbaka i tiden och mina tankar fastnade på allt galet vi gjort i våra yngre dagar! Jag hoppas att vi ses snart, lyssnar på Robyn och svälja femtioöringar eller gör något annat c r a z y!

Anyway, vi smsade fram och tillbaka då Emma frågar hur jag har det i Stockholm, att hon läst om det på min blogg. Visst faan jag hade ju en blogg! Jag förklarade för henne att det var ett år sedan och insåg snabbt att jag hade två val. Antingen får jag börja blogga igen eller får jag ta bort blogglänken från min ansiktsbokssida. Jag valde det första.  

Mycket har hänt sen jag skrev sist i min kära lilla blogg men en sak är säker, livet handlar om att välja. Välja till. Välja bort. Välja en sak före en annan. Ibland gör någon annan valet åt en. Vi har alla ett behov av att ha kontroll över våra val här i livet men vissa val blir lättare när andra väljer åt en. Nu har jag gjort mitt val att börja blogga igen och det känns så rätt!

You often meet your destiny on the road to avoid it!

To be continued… I’m back!

XOXO
Bexs


RSS 2.0